Hvordan Chainlink (LINK) nå kan bevise $ 1 milliard innpakket Bitcoin på BitGo

Blockchain agnostisk protokoll og desentralisert oracle-leverandør Chainlink vil nå bli brukt av crypto depottjeneste BitGo for å gi verifiserbart bevis på sistnevntes $ 1 milliard verdt av Wrapped Bitcoin i lagring, i henhold til en utgivelse.

Flyttet er enda et høyt profilert partnerskap for Chainlink den siste uken alene, etter at det kunngjorde utviklingen med Theta Network og Blockstack tidligere.

Chainlink er $ 1 milliard bevis

I et blogginnlegg sa BitGo at over 1 milliard dollar låst i form av WBTC – et ERC20-token som representerer underliggende Bitcoin – viste at etterspørselen etter kryss-kryptokapital innen DeFi var „veldig reell.“

For å ytterligere skalere WBTCs pålitelighet og støtte den økende etterspørselen, sa BitGo at de ville samarbeide med Chainlink-teamet for å „effektivisere revisjonsevnen til WBTC-reserver.“ DeFi-applikasjoner kan nå motta definitivt bevis på kjede om full støttet sikkerhet i WBTC, bemerket firmaet.

„Denne romanen bevis på reserve er mulig på grunn av Bitcoin-nettverkets åpenhet, gjennomsiktigheten fra BitGo og det meget sikre desentraliserte orakelnettverket som Chainlink driver,“ forklarte BitGo.

„BitGo har tatt i bruk Chainlink’s Proof of Reserve-mekanisme. Nå, live på testnet (og snart mainnet), muliggjør denne Chainlink-funksjonaliteten desentraliserte applikasjoner på Ethereum. ”

Firmaet la til at farten hjelper til med å automatisere byrden med å revidere BTC-verdien som deponeres av BitGo på en pålitelig og sensurbestandig måte, som „fjerner behovet for å stole på manuelle off-chain-prosesser som å lese revisjonsrapporter.“

Hvordan bevis på reserver fungerer

Bevis for reserver fungerer som følger: Chainlinks orakler oppdaterer kontinuerlig og gir informasjon om WBTCs reserver på forespørsel, som kan brukes av andre DeFi-applikasjoner på Ethereum.

Smarte kontraktsapplikasjoner på Ethereum kan deretter spørre om bevis for reservekontrakt for øyeblikkelig å verifisere at hver WBTC-mynt er fullt støttet av en lik reservebalanse på BTC i BitGos depotadresse på Bitcoin-blockchain, forklarte BitGos leder for produktet Kiarash Mosayeri i innlegget.

WBTC Proof of Reserve-referansekontrakten bruker et desentralisert Chainlink-orakel for å sjekke saldoen på BitGos WBTC-forvaringslommebøker hvert tiende minutt (gjennomsnittlig tid mellom Bitcoin-blokker), bemerket han og la til:

„Hver gang et avvik blir oppdaget utover en bestemt definert terskel (f.eks. 1%), vil Chainlink-orakler skyve en oppdatering på kjeden til referansekontraktene med den nye saldoen.“

En slik mekanisme gjør det mulig for BitGo å påviselig bevise sine massive reserver, noe som igjen bidrar til å tiltrekke seg nyere kapital, regulering og sårt tiltrengt kapitalstyring til det spirende kryptorommet.

About